Reviews

Martha
29 July 2020

Dankzij de leerzame, gezellige lessen en geduld mijn rijbewijs gehaald! Rob bedankt voor alles!!

Willard
1 July 2020

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Altijd leuke en vooral leerzame lessen gehad, een eerlijke man met goeie humor en veel geduld. Zet de belangen van de leerlingen voorop. Al met al een fatastisch goeie gozer waarbij ik altijd met veel plezier in de auto zat en er ook voor zorgde dat ik in 1x geslaagd ben!

Maarten
25 June 2020

Goede ervaring gehad bij Rob Dost! Instructeur met veel ervaring en een uitstekende lesauto om examen mee te doen. Het leren van autorijden is niet altijd makkelijk, maar dankzij de ontspannen rijlessen van Rob Dost heb ik toch mijn rijbewijs weten te halen!

S K
30 January 2020

Vanaf het begin tot en met het examen wordt je heel goed begeleid en uiteindelijk voorbereid op het praktijk examen, zeker aan te raden!
Conlusie: Top!

David
19 January 2020

Rob is een instructeur met veel ervaring. Heb met veel plezier rijles gehad bij Rob!

Christian
16 January 2020

In mijn zoektocht naar een rijschool wat spoedcursus aanbied ben ik bij rijschool Rob Dost terecht gekomen. Rob is vakkundig sterk, kan alles goed uitleggen. Hij kan goed inschatten wat je niveau is en waar nog leerpunten liggen. Leuke lessen met humor. Mooie auto. Goede prijs. Rob is top. 👍

Anne
27 November 2019

In 1 keer geslaagd door de lessen van Rob. Als je opzoek bent naar een humoristische, plezierige rijschool dan raad ik Rob zeker aan! Door middel van de ervaring van Rob heb ik me op mijn eigen tempo kunnen ontwikkelen. En mijn rijbewijs weten te behalen.

Rianne kooistra
27 November 2019
Jakob
3 August 2019

Dankzij het geduld van Rob heb ik het zelfvertrouwen gekregen om auto te rijden. Als je faalangst hebt of snel gestresst raakt in moeilijke situaties, dan zijn de lessen van Rijschool Rob Dost aan te raden.
Dank je wel, Rob!

Sam
8 July 2019

Dankzij fijne begeleiding en veel geduld in een keer mijn rijbewijs gehaald
Super.

G. Saber
27 June 2019

Rob is een fijne en gedreven instructeur. Hij denkt graag met je mee en hij straalt aan alle kanten uit dat hij naast je zit voor jou, de cursist.
Als faalangst instructeur doet Rob zijn werk goed, hij geeft je de tijd en ruimte die je nodig hebt maar kan je ook op het juiste moment een schop onder je kont geven als dat nodig is. Daarnaast heb je alle ruimte om fouten te maken en daarvan te leren, want met Rob naast je heb je altijd het idee dat je veilig in de auto zit.

Na het lessen bij verschillende rijscholen, kan ik alleen maar tot de conclusie komen je met Rob op een hele prettige, leuke en veilige manier je rijlessen kan volgen en je rijbewijs kan halen en dat hij er alles aan doet om je in 1 keer te laten slagen.

Yde
20 March 2019

Super goede begeleiding gehad, met het nodige geduld toch geslaagdTnx Rob! Zeker een aanrader

Hidde Poelstra
1 March 2019

Bedankt voor de leuke en leerzame lessen! In 1x gehaald! Rob bedankt!

Arnoud Aardema
26 February 2019

Top lessen gehad en in één keer geslaagd, bedankt rob !

Peter van der ende
21 February 2019

Fijne en leuke lessen gehad rijbewijs in 1x gehaald!

Femke
15 January 2019

Heb hele leuke rijlessen gehad, heb veel geleerd. En in 1 keer geslaagd! Dankjewel.

Noor
31 July 2018

Ik heb veilig geleerd om veilig te rijden. Het waren enorm leerzame gezellige lessen, Rob bedankt!

Amber Swart
26 July 2018

Het was super leuk en gezellig.
En heb veel geleerd.
Zeker een aanrader !!!

Marieke de Nekker
14 July 2018

Mijn zoon wil gaan lessen zodra hij 16 1/2 jaar oud is. Dit duurt nog 3 maandjes. Ik hoef mij niet af te vragen naar welke autorijschool hij gaat...
Bijna 30 jaren geleden kreeg ik rijlessen van Rob. In 1 keer geslaagd en fijn contact gehad. Sociaal en gelachen, super!
Erg goede rij-instructeur die zijn vak serieus neemt.

Bastian
13 July 2018

Een super leuke tijd gehad met rijles. Helemaal nu ik ook nog mijn rijbewijs gehaald heb! Echt een aanrader!

Jacobienne
12 July 2018

Nooit gedacht dat ik het ooit zou halen...
Maar door de super leuke, leerzame en gezellige rijlessen van Rob, vandaag toch in 1 keer geslaagd!!

Beau Ann Johansen
29 June 2018

Hele goede en gezellige lessen gehad bij Rob! Ik raad Rob ook aan voor perfectionisten als ik, altijd eerlijk en professioneel, maar vooral veel gelachen. Én in één keer mijn rijbewijs gehaald!

Marije Blokzijl
7 March 2018

Super gezellige en leerzame lessen gehad en in 1 keer geslaagd! Bedankt Rob!

Sasha
22 February 2018

Altijd zeer fijne ervaringen gehad. En natuurlijk in 1 keer het rijbewijs.

Hessel talsma
17 November 2017

Rob hardstikke bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!

Daan Jonker
29 September 2017

Rob jonge!
Harstikke bedankt! Van goede en gezellige lessen naar mijn rijbewijs halen. En dat alles in 1 keer! Top instructeur!

Ido de Vries
27 September 2017

Rijbewijs is binnen! Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen Rob Dost!

Esmee Bosma
26 July 2017

Geweldige leuke en leerzame rijlessen gehad. En ook nog in 1x geslaagd!! Echt super!

Amber Scheffer
18 June 2017

In 1 keer mijn rijbewijs gehaald, met dank aan de super goede hulp en begeleiding van Rob Dost. Bedankt voor de goede lessen!

Manon de Wit
18 April 2017

Rijschool Rob Dost heeft mij uitstekend begeleid bij mijn zenuwen toen ik de snelweg op moest. Daardoor heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen

Deze website maakt gebruik van cookies. Voor de beste weergave klik op "Accepteer cookies".