Autorijden gaf mij heel veel spanning, stress en klotsende oksels 😂 maar Rob bleef altijd rustig en geduldig en deed altijd z'n best om mij vertrouwen te geven. Daarnaast is Rob echt een 'no nonsense' instructeur; heel eerlijk en direct waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Als bonus heeft hij ook nog eens heerlijke droge humor. Kortom, een super fijne instructeur!

E.H. de Vries

E.H. de Vries

08 mei 2023

Afgelopen maanden lessen gevolgd, helaas niet de lessen kunnen afronden door verhuizing, wel de niet gevolgde lessen teruggekregen. Fijne gezellige rijschool met duidelijke uitleg waar je veel bij leert. Zeker een aanrader!

Jeroen Foekema

Jeroen Foekema

26 april 2023

Rob is een fijne instructeur. Niet alleen duidelijk, maar ook geduldig. Hij neemt echt de tijd om jou een zelfstandige chauffeur te maken. Bedankt Rob voor de leuke lessen!

Maarten Dijkstra

Maarten Dijkstra

16 maart 2023

Dankzij Rob heb ik het rijbewijs in 1 keer gehaald. Als het even niet goed gaat zoekt hij naar manieren om het anders uit te leggen/duidelijk te maken . Rob is altijd eerlijk en heeft heel veel geduld. Top instructeur!

Mads Theunissen

Mads Theunissen

06 februari 2023

Ik kwam bij Rob nadat ik voor mijn eerste examen bij een andere instructeur was gezakt. Rob weet heel goed wat er voor nodig is om te slagen, en in een korte tijd heb ik enorm veel van hem geleerd. Ik ging met zelfvertrouwen het examen op, en ben geslaagd! Rob, je bent een topper en ik ben je dankbaar voor alle lessen die we samen hebben gehad. Al het beste, Vriend!

Bob Berghuis

Bob Berghuis

07 december 2022