Leuke en leerzame lessen gehad en ook nog is in 1x geslaagd!!! Leuke rij instructeur en een fijne auto om in te rijden! Thanks Rob!

emmi mulder

emmi mulder

12 mei 2022

Rob heeft veel ervaring en geduld (wat extra fijn is als je bv. faalangst hebt). Ook is alles altijd goed geregeld en ben ik in 1x geslaagd! Zeker aan te raden dus!

jildou de jong

jildou de jong

18 januari 2022

Fantastische rijschool, alles op orde en perfect alles geleerd. Zou je bijna gaan missen rob!

Bjarne van der Kooi (Fristi)

Bjarne van der Kooi (Fristi)

13 januari 2022

Een hele tijd geleden afgereden bij Rob. Bedacht me ineens dat ik nog geen sterren had uitgedeeld hier. Geduldig, professioneel en ook nog eens hele gezellige rijschool. Communicatie is top ,verstaat alle kneepjes van het vak en kan zich goed verplaatsen in de leerling. Enorme aanrader

Led Zep

Led Zep

22 december 2021

Rob Dost is een rij-instructeur die aandacht maar ook geduld voor zijn leerlingen heeft. Hij is hierbij duidelijk en direct in zijn instructies maar zeker niet zonder humor. De basis wordt stap voor stap behandeld zodat je de auto goed onder controle hebt voordat je verder gaat met moeilijkere onderdelen. Ook hier gaat het stap gewijs maar moet de leerling echt zelf leren rijden en zal Rob hierbij ondersteunen waar nodig. Dit zorgt ervoor dat tijdens het examen je zelfverzekerd bent en weet dat je veilig de weg op kan. Dankzij Rob ben ik dan ook in één keer geslaagd! Bedankt Rob voor de goede en duidelijke lessen.

Teun Schoenmakers

Teun Schoenmakers

02 november 2021