Faalangst rijles en faalangst rijexamen Leeuwarden

Bij onze rijschool in Leeuwarden kun je ook speciale faalangst rijles in Leeuwarden aanvragen. Dit biedt jongeren en volwassenen met rijangst, autisme of andere bijzonderheden, de mogelijkheid om met extra aandacht, geduld en tijd rijlessen te volgen. Je kunt dan ook een speciaal faalangst rijexamen aanvragen, zodat je ook een speciale examinator krijgt die je gerust stelt je meer tijd geeft om alle handelingen uit te voeren, zonder dat je in de stress schiet en (weer) zakt.

Rijangst overwinnen bij auto rijden

Rijles angst komt vaak voor bij jongeren en volwassen met faalangst, een vorm van autisme of ander bijzonderheid die extra aandacht van de rijinstructeur vraagt. Bang om auto te rijden is iets wat je niet wilt, maar soms gewoon voorkomt. Met onze rijlessen voor mensen met (faal)angst, bieden wij juiste deze groep mensen extra tijd, ruimte, aandacht en begrip, zodat er tijdens de rijlessen op een mensgerichte en betrokken manier gereageerd wordt.

Met meer dan 30 jaar rijleservaring, hebben wij al veel jongeren en volwassen met rijles faalangst geholpen en goed begeleid naar het rijexamen. Als één van de weinige rijscholen in Leeuwarden hebben wij de juiste kennis en ervaring om ook deze doelgroep letterlijk de weg op te helpen.

Wat doen wij anders bij deze faalangst rijles?

Als er sprake is van bijzondere omstandigheden, zoals een rijles angst, faalangst, autisme of ADHD, houden wij rekening met je speciale behoeften en leermogelijkheden. Hoe beter je ons uitlegt hoe je dit ervaart en waar je tegenaan loopt, hoe beter wij rekening kunnen houden met je speciale behoeftes. Zo bieden wij maatwerk rijles bij faalangst, snelweg angst of andere zaken die jou ervan weerhouden om rijles te nemen of die je steeds doen zakken.

Tussentijdse toets

Met onze hoge mate van betrokkenheid, inlevingsvermogen en begrip, voel jij je helemaal bij ons op je gemak en doen wij ons uiterste best om jou aan je felbegeerde rijbewijs te helpen. Met behulp van een tussentijdse toets kunnen wij ook zien of je al klaar bent voor je werkelijke praktijkexamen.

Rijlessen op maat naar jouw behoefte

Kies jij liever voor rijlessen op maat die afgestemd zijn op jouw behoefte, tempo, leervermogen en speciale bijzonderheden? Dan zal jij je bij ons uitermate prettig, gehoord en gezien voelen. Wij zullen onze rijles instructies dan zo goed mogelijk afstemmen op jouw mogelijkheden, zonder dat je benauwd, bezwaard, angstig of overprikkeld raakt. Wij focussen ons zo veel mogelijk op je sterke kanten en anticiperen tijdig op gedrag dat de aandacht vraagt. Hoe kalmer en zekerder jij van jezelf kunt leren auto rijden, hoe meer dit ook je zelfvertrouwen vergroot. Laat ons jou daarbij helpen!

De voordelen van faalangst rijles

Wat zijn je voordelen om te kiezen faalangst rijles in Leeuwarden?

  • Veel minder stress, rijles angst en faalangst
  • Alle tijd kunnen nemen om handelingen aan te leren
  • Meer rust kunnen inbouwen tijdens het rijden
  • Maatwerk begeleiding bij faalangstproblemen en zenuwen
  • Minder fouten maken en je beter op je gemak voelen
  • Op je eigen tempo beter voorbereid op je rijexamen
  • Een hoger slagingspercentage dan bij gewone rijlessen

Afhankelijk van je wensen en behoefte kun je ook altijd een rijlespakket afnemen dat bij je past.

Faalangst rijexamen aanvragen

Naast de rijlessen voor mensen met angst, kun jij je ook aanmelden voor een speciale faalangst rijexamen. Hierbij neemt de gespecialiseerde examinator extra tijd voor je, zodat je niet met klotsende oksels voor je rijexamen hoeft te gaan. Tevens geven wij je zelf natuurlijk de juiste instructies, tips en adviezen om je rijangst te overwinnen.

Meer informatie over maatwerk rijles?

Wil je meer weten of wil je onze manier van maatwerk rijlessen ervaren tijdens een gratis proefles? Meld je dan gelijk aan en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je nu aan!

Rijbewijs 17 jaar

“Niet met zwetende handen achter het stuur? Neem gelijk contact op”