Theoriecursus

Voordat je je praktijkexamen kunt halen, moet je eerst je theorie-examen gehaald hebben. Wij raden je dan ook aan om zo snel mogelijk de theorie te gaan oefenen. Dit maakt het ook makkelijker tijdens het rijden als je de verkeersborden en verkeersregels kent en ook kunt toepassen in de praktijk. Het is belangrijk dat jij je zo goed mogelijk voorbereidt op het theorie examen, zodat je in één keer kunt slagen.

Theorie oefenen: online en met theorie boeken

Met de huidige online mogelijkheden kun je net zo vaak de theorie oefenen als je wilt. Om te kunnen slagen is het van belang dat je de verkeersregels, verkeersborden en diverse situaties waarin je terecht kunt komen, zo goed mogelijk leert en beoefend. Hoe beter je de theorieboeken, instructiefilmpjes en proefexamens doorloopt, hoe groter de kans dat je in één keer je theorie examen haalt

Theorie leren via rijschool Leeuwarden Rob Dost

De theorie leren is makkelijker dan ooit en via onze app theorie leren kun je zelf bekijken welke (online) theorie cursus, apps en boeken je wilt hebben en op welke manier jij de theorie wilt oefenen. Je vindt er diverse proefexamens, zodat je je hiermee zo goed mogelijk kunt voorbereiden voor het echte theorie examen. Je kunt hier snel en makkelijk je theorie cursus van je keuze online bestellen, zodat je gelijk de theorie kunt gaan leren.

Theoriecursus met diverse proefexamens

In een theoriecursus leer je diverse voorkomende verkeerssituaties te hanteren, de verkeersborden, de verkeersregels waaraan jij je moet houden en het herkennen van mogelijke gevaren. Tussentijds kun jij je kennis testen, zodat je weet of je de leerstof al goed genoeg beheerst of dat je nog beter moet leren. Op de site kun je ook diverse proefexamens vinden en via het internet uitvoeren. Als je bijna alle vragen goed hebt en er klaar voor bent, dan kun je de echte theorie examen aanvragen.

Wat kost een theoriecursus?

Je kunt al een theorie boek bestellen vanaf 26,50 euro. Op de site vind je alle opties om je theorie te leren. Wij raden aan om een online theorie cursus te volgen en ook diverse proefexamens te oefenen. Dit geeft je de meeste kans om in één keer voor je theorie examen te slagen.

Het aanvragen van een theorie examen kost 37 euro. Indien je echter direct na het volgen van je eerste gratis proefles besluit om een rijlespakket af te nemen, dan krijg je van ons je theorie-examen cadeau!

Gelijk een theorie cursus aanvragen?

Wil je het liefst gelijk beginnen met theorie oefenen? Klik dan hieronder door naar ons leergedeelte en bestel de theorie cursus van je wensen. Heb je hierbij advies nodig, dan kun je ons ook bellen of mailen, zodat wij je kunnen adviseren welke opties het meest geschikt voor je zijn.

Theorie cursus aanvragentheorie cursus aanvragen

“Online theorie oefenen kan nu makkelijk en snel, dus vraag gelijk aan”