Gratis proefles autorijden Leeuwarden

Met een gratis proefles autorijden kun je bij onze rijschool in Leeuwarden, gelijk kennismaken met je rijinstructeur Rob Dost. Met meer dan 30 jaar ervaring binnen onze rijschool, kun je met een gerust hart achter het stuur plaatsnemen. Veel cursisten zijn je al voor gegaan en wij hebben dan ook een grote schare enthousiaste geslaagden die met veel plezier via onze rijschool hun rijbewijs hebben gehaald.

Bekijk onze referenties

Wat ga je doen tijdens een proefles?

Tijdens je eerste proefles auto rijden gaan we natuurlijk eerst kennis maken met elkaar. Heb je nog nooit eerder auto gereden, dan breekt er een spannende tijd voor je aan, want in het begin kan het best wel een beetje eng zijn. Gelukkig zit er een zeer ervaren rijinstructeur naast je, die je precies uitlegt hoe alles werkt en wat je van de rijlessen van rijschool Rob Dost kunt verwachten. Als je wil, mag je voorzichtig zelf een stukje rijden als we de beginselen hebben uitgelegd. Natuurlijk grijpen wij in mocht je het even niet weten.

Starten met rijlessen? Vraag na je proefles een rijlespakket aan

Besluit je om direct na je eerste proefles een rijlespakket af te nemen, dan krijg je je theorie-examen van ons gratis! Zo maken wij het jou makkelijk en goedkoper om juist bij Rijschool Leeuwarden Rob Dost rijlessen te volgen.

Moet je ook nog je theorie-examen halen? Ga naar theorie cursus, waar je gelijk door kan linken naar onze samenwerkpartner om online theorie te oefenen. We hebben de voordelen om een proefles bij onze rijschool aan te vragen voor jou op een rijtje gezet. Met zo veel pluspunten is je keuze snel gemaakt!

  • Zeer ervaren rijinstructeur
  • Gratis theorie examen na besluit proefles en rijlespakketaanvraag
  • Geen wachtlijsten, dus meestal gelijk kunnen beginnen
  • Extra specialisme bij rijles angst en faalangst cursisten
  • Ook bij overstap van een andere rijschool of als je rijlessen hebt gevolgd
  • Mogelijkheden voor een spoedcursus rijbewijs

Rijlessen met extra begeleiding

Soms zijn mensen erg zenuwachtig en hebben behoefte aan begrip en extra begeleiding om goed te leren auto rijden. Rijschool Rob Dost is gespecialiseerd in het begeleiden van cursisten met rijangst, faalangst of andere bijkomstigheden, waardoor meer specifieke aandacht nodig is om het rijbewijs te kunnen halen. Met veel inlevingsvermogen, kennis en geduld weten wij jou gerust te stellen en kun jij je zenuwen beter in bedwang houden.

Nu gelijk een proefles auto rijden aanvragen?

Ben je na het lezen enthousiast geworden om direct een gratis proefles aan te vragen? Je kunt ons gelijk bellen of je gegevens invullen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Bel 06 22 97 18 91

Meld je nu aan!

Gratis Proefles

“Vraag vandaag nog een proefles aan en ervaar onze voordelen”