Spoedcursus rijbewijs Leeuwarden

Bij onze rijschool in Leeuwarden kun je ook een spoedcursus rijbewijs volgen. Als je liever in korte tijd je rijbewijs wilt halen, eerder rijlessen hebt gevolgd of nu binnen enkele weken of maanden wilt afrijden, dan bieden wij jou hier ook de mogelijkheid voor. Afhankelijk van de tijdsinvestering en onze mogelijkheden, doen wij dit altijd in overleg.

Hoe verloopt een spoedcursus rijbewijs?

Als je aangeeft een spoedcursus rijbewijs in Leeuwarden te willen volgen, dan gaan we eerst een gratis proefles met je inplannen. We kunnen dan gelijk zien hoeveel feeling je hebt voor het auto rijden en hoeveel rijlessen je minimaal nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen. Daarbij gaan we dan in overleg bekijken binnen welk tijdsbestek dit mogelijk is en hoeveel rijlessen we per week kunnen inplannen. Afhankelijk van je school, werk of stage kunnen we de rijlessen hier omheen plannen.

Spoedcursus rijbewijs in 6 tot 8 weken of 3 maanden

Bij rijschool Rob Dost kun je in bijvoorbeeld in zes tot acht weken een spoedcursus rijbewijs volgen. Naar wens kan dit in bepaalde gevallen ook korter of juist langer zijn. Een spoedcursus rijbewijs is echt maatwerk en wordt volledig op jouw wensen en onze mogelijkheden afgestemd. Afhankelijk van de tijd die je kunt investeren, maken wij samen met jou een tijdsplan voor de rijlessen en smeren dit uit over de bepaalde weken of maanden.

Lees ook de informatie over rijles Leeuwarden op onze website.

Jouw voordelen met een snelcursus rijbewijs

  • In elke weken of maanden je rijbewijs halen
  • Door meer uren achter elkaar te rijden, leer je sneller
  • Je hebt vaak minder rijlessen nodig
  • Volledig afgestemd op jouw tempo en mogelijkheden
  • Hoge slagingspercentage
  • Sneller zelfstandig achter het stuur kunnen rijden

Al eerder rijlessen gehad of gezakt?

Heb je al eerder rijlessen gehad, ben je gezakt of wil je om andere redenen wisselen van rijschool? Ook in deze gevallen gaan we samen bekijken of je bij ons een spoedcursus rijbewijs kunt volgen. Wij doen dat altijd in overleg, omdat dit ook voor ons een intensief traject is dat goed ingepland moet worden. Leg gewoon je wensen aan ons voor en gaan wij samen bekijken wat hiervan de mogelijkheden zijn.

Bekijk ook onze lespakketten en kies het lespakket dat bij je past.

Spoedcursus rijbewijs in Leeuwarden aanvragen?

Wil je ook liever in een paar weken of enkele maanden je rijbewijs halen en hoor je graag of snel je rijbewijs halen een optie voor je is? Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je nu aan!

Spoedcursus rijbewijs

“Snel je rijbewijs halen kan jij dus ook als je dat wilt”